Jaajaa, viulutunti oli ja meni. Kirjotan vast nyt, ku enne tuntii oli kaikki koneet käytös (oon kirjastos) Ja Ande, jos sie luet tätä, nii nii sitä pitää! Takas vaa ja kahta kauheemmi! Tarkotan sitä ii2 kuvaa joho Roosa oli kommannu... Just nii Nenna, se mei roosa.. Oli laittanu yhtee anden kuvaa, et *vitun lehmä*... Saaks tääl kiroilla vai potkitaaks miut ulos? No, sen näkee sitte.

Nyt työ kaikki siel ruudun toisel puolella: JOS TEIL EI VIEL OO BLOGII; NI ÄKKII TEKEMÄÄ!!!! Tää on nimittäi iha paras paikka!!! Nenna kans! Kerron eka täst päiväst. Tai, no oikeestaa vikasta tunnista. Meil nimittäi on huomen aamunavaus ja tehää semmone juttu, et luokka jaettii kolmee ryhmää: Ajattelijoihi, Tunneihmisii, ja sellasii...ööö.... päättäväisii? Nii ja sitte kaikki selvittää lumisodan tapahtumat vuorotelle siin laval opelle (siis ne ryhmät). Jos ymmärsitte? Huono selitys, mut kuiteski. Mie kuulun tunne-ihmisiiin. Oliko vaikee arvata (vaik enhä mie ees pyytäny arvaamaa)

Tänää pitää kattoo tuhkimotarina, en oo nittäi kattonu pitkää aikaa.... Hissankokeet on torstaina ja kirja koulussa. Hyväminä!!! Onnitteluni Immis! Onneks se ei oo ku lyhyt alue. Renessanssii ja Lutheriiii... Ettekai pahastu jos mie nyt vetäydyn tutkiskelemaa muitten blogeii??? Tuun viel illal jos mennää mummolaa. Toivottavast mentäis! Mie viihyn siel... Nimittäi ajatelkaa, et heil on toimiva tietsikka ja meil ei!! Ollaaha myö sentäs nuorempii. Nyt mie loopetan........oikeestii.....no nyt......

 

MOIKKA!!!!<3<3<3<3<3<3