Täällä sitä taas ollaa, kirjastolla koneella, uus ihana luokkasormus sormessa ja kuhmu päässä. Ai, että miks kuhmu päässä? Miepä kerron:  Mentiin koulussa tietokone luokkaan, koska luokassa osa teki uusintakoetta. Siinä mie sitte tulin ovesta sisää iha normaalisti matikankirja kainoloista. Seuraavaks mie löin pääni kaappii ja kaaduin. Moni luuli, et pyörryin (mukaan luettuna mie ite) mut kohta nousinki hekottaen ylös ja "riensin" pää jykyttäen Anden luo. Kyllä nauratti, vaikka koski. Mikäköhä siinä on, et aina, ku sattuu suuren yleisön edessä ni käy nauramaa? Refleksin kait....                                                     Myö siis vihdoinki saatiin nää luokkasormukset. Pojille piikkilanka-kuvio, joillekki tytöille mustavalkoruutu ja lopuille (miekin kuulun siis näihin): Kuvio, joka näyttää siltä ,että lintu syöksyy meree. Tai ainakin jotai sinne päin. Ens viikon torstaina on sitte sinne yläasteelle tutustumine. Pakko myöntää, et vielä ei jännitä.Siis sinne meno kesäloman jälkee. Sitte varmaa vasta viimosena lomapäivänä. Onneks ei saada örsykastetta. Millane se oli, jos ootte saanu/kuullu ees??? Kuitenki, kuulostaaha se ainaki kivalta. Vapaampi tunnelma, kaapit(oi, sitä oon oottanu kauheesti), sisävälkät, hyppytunnit, ..........Kertokaa yläasteesta lisää!!! (koskaa ei voi tietää liikaaa)

Onkos nyt kukaa joka on lukenu tätä, ni harkinnu ees tota partio juttuuuu? Toivottavasti, koska se on ihanaharrastusettästiiätte!!! Jos teitä ei haittaa, ni listaan toho mitä otan retkelle mukaa:? ookke:      2pitkähihasta, tarmohuppari, alusvaatteita, sukkia, trikoot 2kpl, farkut, verkkarit, tuulihousut, tuulitakki, saappaat, lenkkarit, toppi, t-paita, marimekko yömekko, hehee, kamera, villasukat, kännykkä, Mp3, taskulamppu+pattereita, jotain hyvää syömistä, puukko, kompassi, päiväkirja, kirja, kyniä, silmälasit, pipo, nahkikset, saunajutut, harja, huulirasvaa..,.. Ne nyt tuli vähän sekasin ja siitä melko varmasti puuttuu kaikkee elintärkeetä, mut enköhämie pärjää...NII: PARTIOHUIVI JA UNILELU!!! Ja päiväreppu riihityksee, samoin suorituskirja!!!

Toi äskeine oli aika turha, mut ihan kivaa täytettä. Seyraattekos työ mitää TV-sarjaa säännöllisesti.? Mie seuraan Tuhkimotarinaa ja listaan toho nyt sitte sen ja vähä jotai muitakii:           

Tuhkimotarina: Espanjalainen saippuasarja, mahtavia juonikäänteitä ja vähän sekaviakin suhdesotkuja. Oma lempihahmo/hahmot: Pandora ja Jordi.  No, kuitenki. Sanon vaa, et kandee kattoo, koska siihen jää koukkuu. 

O.C: Elämää Californian auringon alla. En oo kattonu enää, ku miun lempparihahmio Marissa kuoli ja se sitte muuttu vähä synkäks. Kannattaa kattoo ainaski 3ekaa kautta!

Salkkarit: Mitäs tähän sanois? Vanha kunnon Ismo Laitela toilailee rahasotkujen kanssa ja kärsii peliriippuvuudesta, Ullalla ja Sepolla on meneillään *?ollakko vai eikö olla yhdessä?* kausi ja Elina on vihdoinkin raskaana, ikävä kyllä Tuomolle, Sallan aviomiehelle.... En oo oikein muita seurannut...

Prätkähiiret: Tauolla, Turbon ja sen komentajahiirineidin romanssi edistyyy... HEHEHEHEHE!!!! Nyt rakkaat vuodatuslaiset odotan kommentteja ja huomenna tuu tarkistamaan, josko niitä olis!!! Nyt hän kiittää ja kumartaa!!!