Mikä siinä on, että joku tv-sarja koukuttaa ihmistä ja alkaa pian määrätä aikatauluja? Ite oon jääny koukkuu, kenellekkää ei oo varmaa epäselvää mihin, mut uusille lukijoille: Tuhkimotarinaa. (Subtv: joka arkipäivä 18.00). Se aiheuttaa ihan mielettömii tunnekuohuja. ainaki miulle. Tällä hetkellä oon youtubessa kattomassa sitä kohtaa, missä Hugo paljastaa ittesä Pandoraksi. Harmi, ettei siinä tekstitystä. -->>>Nyt siel pyörii Orestesin ja Valentinan häät. Eli: Suomeks tekstitettynä tuo Hugo paljastus nähää 2.5 tietääkseni. Ja sen ja muitakii juttui voi käydä kattoo: www.youtube.com ja siihe hakuviivalle: Tuhkimotarina. Sieltä löytyy kaikkii suosikkisarjoi. Myös suomalaisii ja KAIKKI IHAN ILMASIKS!!! Nyt äkkiä!!! Nyt miun pitää päästää pikkuveli konelle, mut jatkan illemmalla tähän samaan juttuun!

Nonii, nyt on taas soitettu hieman viuluu. Matinea ylihuomenna. IIIKKKSSS!!! No, mut kuinkas moni on koukussa johonki sarjaa?Oon tainnu kyl kysyy tätä joskus muulloki, mut kukaa ei oo vastannu. Entäs, jos nyt saisitte päättää, oisitteko ruvennu kattomaa? *Mie oisin* . Mite saitte tietää täst kyseisestä koukutus-sarjasta??? Mie sain tietää, ku oltii joskus tulossa partiosta Ellun ja Poksun kaa, kiitos heille<3, ja sitte hyö kysy, et oonko seurannu. En ollu, mut päätin ottaa selvää. Hyvä, että otin! En kyl arvannu, et jäisin koukkuu, mut on se näköjää noin helppoo. Mut eiks oo parempi olla koukussa tv-sarjaa eikä alkoholii, huumeisii ja tpakkaa? Paljnpaljon miuluisampi (ja terveellisempi) vaihtoehto ;).

Huomenna taas kouluu ja soittotunnit. Onneks sitte viikonloppuna on partioleiri! Melkein kaikki pääsee.Siel on aina mahtavaa! Tuli kuitenki mielee tuo ihanne: Rakentaa ystävyyttä yli rajojen. Kattokaas, ku mein vartio on tavallaa jakautunu niiku kahtee osaa: meihin aktiivisii hömppii ja sitte näihi vähäsen tavallisempii. Mut eikai se mitää haittaa? Mie ite kuulun toho ekaa osaa. Myö aina pietää puhetta ja fiilistä yllä. Kyl myö tieteki päästetää muutki mukaa näihin..öö... päättömii hankkeisii... Nii.. Nyt on tulos Suurjuhla, ja myö, ku saatii siitä lappu, ni siinä luki lopussa: "Ilmoitathan, jos lastasi ei saa kuvata eikä haastatella"  Myö sitte tietenkii ajateltii Sonkun kaa, et ku retkellä kerra painetaa paiat, ni kirjotetaa siihe: SAA KUVATA JA HAASTATELLA!

Nyt aattelin mennä takas youtubee, mistä muute löytyy mm.Ari Koivusen: Piano Man<3<3<3 Hauskaa  loppuiltaa ja alkavaa viikkoo kaikille!!! Ja halit<3

Ajattelin vielä pikkusen jatkaa tätä. Kohta oon jo menossa nukkumaa, mut ajattelin vielä vähän juonipaljastuksia( tiivistettynä) Joten, jos et haluu tietää miten tuhkimotarinassa käypi, älä luve. Eli: Parit: Valentina<3Orester, Pandora<3<3<3Jordi, Ninfa<3Aquiles, Chique<3Franklin, Juan Angel<3ZaZa Lanz, Adriana<3Hopealilja... Muutkin kyl löytää parit, mut en kyl muista niitten kaikkien nimiä! Ainii, ja Olimpia joutuu räjähdykseee!!! Ja, jos joitai ehkä sattuis kiinnostamaa ni kerron mite Hugo paljastuu. Ja jos ei kiinnosta, ni sitte vaa itteni huviks: Eli Jordi ja Hugo oli vissii ollu baarissa ja sitte ne tuli kotii. Jordi vaikeroi jotai sängyllä ja sitte Hugo/Pandora sano jotai ja nappas sen peruukin päästää. Jordi itki ja sitte se rupes raivomaa jotai. Oli vissii suuttunu, ku Pandora ei ollu aikasemmi kertonu. Sitte ne viel jotai riitelivät ja sitte Pandora lähti kävelee ovee kohti, varmaa aikeissa lähtee, mut Jordi meni perää ja kiers käjet sen ympärille. Sano luultavasti jotai yltiöromanttista ja sitte Pandora käänty. Ja kuten arvata saatta: suutelemaa ja siitä sitte sänkyy. Sängyssä sitte Pandoraa jossai vaiheessa laitto Hugoperuukin päähä ja jotai ne siin nauro. JA SITTEN: Ovesta astuu Consuelino ja sanoo : Jordi?...... HUGO??!!??!!

Nyt mie kiitän teitä ja meen nukkumaa! Hyvää yötä ja kauniita unia: Jordin kuvia<333 INLÖÖV!!!