Nii, mietin eile tota "mottoo" ja huomasin, et miun pitäis kiinnittää tohon huomiota. Tai, no hyvähän se on, että ihmisellä mielikuvitus pelaa, mut jos se rupee vaikuttamaa elämää, on jo huonompi juttu. Ihastuminen esimerkiks, se on hyyyvin vaikeeta, ku on mielikuvitellu itellee just täydellisen poikaystävän: Pitkä, puolipitkät vaaleet kihartuvat hiukset, silmien värii en oo päättäny joko sinine tai ruskee, ihana hymy, luotettava, ei välitä miltä toine näyttää...... Tai sitten unelmien bestis: Ihmine joka ymmärtää kaiken vaikka toine ei sanoiskaa mitää, kestää kauheetkin raivokohtaukset, koska tietää, et toine ei tarkota, on aina paikalla, ku tarvitaa, ihmine jonka seurassa voi olla oma itsensä. Onko näitä ihmisiä muualla, kun pienen ihmisen pääkopassa? Voisko olla? Se nähään joskus...

" Saatuaan taas tulen syttymään Stiina kääntyi katsomaan sängylle. Aaron makasi siinä silmät auki. "Heräsitkö sinäkin kylmyyteen?" Stiina kysyi lempeästi. Mies ei vastannut. Vasta silloin kylmä kouraisi Stiinan sydänalaa, hän polvistui nopeasti miehensä viereen ja kokeili kaulasuonta. Lähtenyt oli hänen Aaroninsa, lähtenyt yöllä unessa, eikä enää koskaan tulisi takaisin. Koskaan ei ollut Stiinasta tuntunut yhtä toivottomalalta, ei edes silloin, kun Aaron oli ollut sodassa ja kuolleeksi luultu, ei edes silloin, kun mies oli tuotu metsästä luut murskana, silloinkin oli ollut toivoa..."

Mikäs päivä tänään??? Eikö kukaan tiiä? Pandora paljastaa Jordille sen Hugojutun!!! Ja meikä on iha täpinöissää! Ja huomenna, huomenna on se bänditapahtuma, jossa meiän bändi esiintyy. Bändistäkii vois taas antaa pikakatsauksen. ELI, meiän basisti lähtee eri kouluu yläasteelle ja vaihtaa kouluu, ja samalla eroo. Ollaan "kaavailtu" et mein luokan pojat tulis bändii: kitaraa ja bassoo. Ne sano miettivänsä, pitäkäähän peukkuja. Onkos kenelläkää muulla bändii? Kommailkaapas ja lukekaa. Nii, piti kysyy, et onko tää miu blogi tylsä??? Jos on piristys ehotuksia? Mistä haluisitte miun kirjottelevan??? Nyt mie haluun piristää itteeni menemällä lukemaa muitten juttuja joten kommaillaan!!!