Jaahas pitkästä aikaa, oli muute ihana päivä!!! Tytöt, siis Elina ja Emmy, oli meillä ja uitii ja saunottii. Vesi oli lämmintä, n.20astetta. Mentii semmosella pienellä lainelaudalla ja leikittii Suurta Seikkailuu... OliHauskaa. Kesällä uusiks makupusien ja grillaustarvikkeiden kanssa! Siinä, kun istuttii saunassa, suunniteltii meijän bänditaloo ja sitä millane huone kullekki tulis. Miul ois pyöree ja korkee. Niiku torni ja siel ois aina puoliympyrä tasanteita, joille mentäis tikapuita pitkin... Jokainen tasanne ois erilainen! Ja matkalla syötiin jätskii ja niitten perusteel kerrottii toistemme luonteet, jotka muute osu aikasta nappiin!Miun tekemät diagnoosit: Alotetaan Emmystä jälleen kerran: Jäätelö: Dumle tuutti -> Diagnoosi: Lempee, mutta kun pääsee syvemmälle (ÄLKÄÄ AJATELKO KAKSMIELISESTI) sieltä löytyy jotain.... (naminami suklaa palloja) Jos tajusitte, niikusisällä on "ylläripylläri".. Elina: Solero hedelmä smoothie: Urheilullinen ja terveellisempi vaihtoehto. Vähän kirpee, mutta raikas!!! Mie: Classic lakka Ulkoa aika tavallinen ja lempee, mutta sisällä yllätys. Tuo äskeinen oli Ennan diagnoosi ;)

Sitten pääsemmekin luokkaretkeen, joka muuten oli viikko sitten. Lähtö oli sillon joku sunnuntai.. 20pv. paikkeilla. En ollu kauheesti nukkunu, ku olin kipee. Lähtö koululta klo: 01:00.... Väsytti. Raahauduin oman tyynyn kanssa bussiin ja majottausuin keskipaikkeille. Elina ja Emmy tulivat miun viereen. Ensimmäinen pysähys: kaikkia väsytti ja myö päätettii Emmyn kaa ostaa Frezza kahvit. Huono idea miun osalta. Kahvi oli äklönmakeeta ja tuli huono olo. YÖÖÖÖK!!!! Seuraavapysähys oli jo parempi, vaikkakaan Demiä ei löytynyt. Taskusta löytyi edelliseltä huoltsikalta ostettu Mars Delight. Sulaneena pussiin. Päätettiin laittaa se mökissä jääkaappiin. Laivamatka meni oikeestaan ihan hyvin. Vatsaa kiers ja väsytti. Tässä välissä haluan mainitta, että meillä oli ihan älyttömän kiva bussikuski!!! Majotuttiin Eckerön lomakylään, mökki numero 11. Laitettii mrs kylmää... Hetikohta lähettiin syömään. Ei mitään erikoista ruokaa... Pastaa ja jauhelihakastiketta. Sitten en muistakkaan. Niin käy, jos en saa tupakkaa. Tytöt tietää. <-Vitsi siis... Seuraava päivä. Oujee, historiakierros... Mielenkiintoista... No, joo... Castelholmin linna, ei ihan miun "unelmien prinsessa linna". Sipsitehtaalla oli hauskaa! Ootteko maistanu just tehtyjä, lämpimiä sipsejä??? Namnam! Sitte jonnekki linnotuksee ja takasin!!! Kolmas päivä: Uimaan marienbadiin. Oli hauskaa, kuten aina! Käytii uimassa meressä ja laskettii huuuiiiimaaa liukumäkee!!! Sitten hotellille, mikä helpotus niitten kylmien mökkien jälkee. Emmy nukku lattial, Elina varasängyssä , Mie ja Anniina parisängyssä....  Sitten kaupoille! Oisittepa kuullu, ku myö tilattii jätskii: Barnball.... Jea!!!   Hahaaaa!!!  Kyseltii enne nukkumaanmenoo toisiltamme kysymyksii. Miulta: Mikä onsiun unelma? V: Hetki hiljasta ja sitten: "No, mie haluisin olla prinsessa ja sitte mie haluaisin bestiksen........."..... Kotiin lähtö seuraavana päivänä: ennen lähtöö tutustumine Pommer nimisee laivaa, joka aiottiin:"pakko ottaa..." Just enne lähtöö Toine Vilma meikkas ja laitto meijät. Tuli hyvää jälkee... Loppumatka suju hienosti! Anteeks, on vähä kiire ja viel ois vähä asiaa......

JUOPNIPALJASTUKSIA PIRATES OF THE CARIBBEAN 3!!!

Huokaskaa helpotuksesta: Päähenkilöt elossa. Viimenen taistelu:  Will: Elizabeth, tuletko vaimokseni? Elizabeth: Onkohan tämä nyt oikea hetki? W: tÄmä voi olla viimeinen, minä tiedän kenet haluan, tiedätkö sinä??? E: ......BARBOSSA!!! BAAARBOSSAAA!!! VIHI MEIDÄT! B: Nytkö? E ja W: NYT!!! Siihen tulee ne lätinät ja sitten  B: Voitte suudella....... Voitte suudella...... SUUDELKAAA!!!!! Ja he suutelevat unohtaen kaiken hälinän ympärillään! Mutta taistelun täytyi kuitenkin jatkua. Taistelussa::: Ilkeä, paha, Davie Jones pisti miekallaan suoraan Willin sydämeen. Onneksi Bill ja Jack keksivät ottaa Willin kädestä ja käy niin, että....... ettääää..... voieivoiei!!!! Will, puolikuolleena, iskee miekan Davie Jonesin sydämeen joka on kirstussa ja jää henkiin. Vaikka sitähän Elizabeth ei tiedä. Jack raahaa hänet laivaan. Laivassa he saavat kuulla, että Will on jäänyt henkiin ja...... EEII: hänestä on tullut Lentävän Hollantilaisen kapteeni, joka taas tarkoittaa sitä, että hän saa olla maalla vain yhden päivän kymmenessä vuodessa. Hänellä ja Elizabethillä olisi aikaa vain alle päivä (joka ei kyllä ole kovinkaan reilua) -->>Kun Willin aika on tullut lähteä takaisin Hollantilaiselle hän ojentaa Elizabethille kirstun, (jossa ilmeisesti on hänen sydämensä) ja sanoo: "Tämä kuuluu sinulle ikuisesti, pidäthän siitä huolta?"