PARTIOLEIRI POHJOLAN AKKA KESÄ-07

PERJANTAI: Tultiin paikalle viimetingassa, eli just sillon, ku tultiin pihaan, kello näytti 10, jollon piti olla paikalla. Pääsin autosta ulos ja melkein heti sen jälkee lähin Iinan kaa ettii Ellaa ja Sonjaa. Hyö istu rappusilla ja huomattii, et miul ja sonjal oli samanlaiset harmaat topit... Meil on myös samanlaiset t-paidat ;) Hehee... Perjantaissa ei oikeestaa oo paljoo kertomisen arvosta: Tehtii pirtanauhat ja jänisräikät, käytii uimassa ja pystytettii teltat. Mein nuuskamuikkus telttaa tuli: Mie, Iina, Ella ja Sonja,,,, Toisee 4hengen telttaa: Emppu, Eme, Suvi ja Katri.... Ja puokkii meni suharit (suomeks: puolijoukkue-telttaa meni sudenpennut) Vasta, kun kello alko olla lähempänä kahtatoista, siis yöllä, alko tapahtua. Havahuttii siihe, et jotkut paukutteli ulkona astioita ja huus: Kaikki ulos, uikkarit päälle ja saappaat jalkaa!!! LEIRIKASTE! Vetäsin kosteet bikinit päälle, vetäsin kumpparitjalkoihi ja rynnistin ulos. Sonja kääns kylkee ja ilmotti, ettei jaksa tulla... Jenna pakotti. Huomasin ulkona, et bikinien alaosa oli väärin päin. ÄST! Mei silmille laitettii huivit ja lähettii letkassa rämpimää mettää... Välillä piti ottaa saappaat pois ja kulkee paljain jaloin suolla. Hahaa! Lopussa piti työntää käsi biojätteesee ja sitte saatii vettä niskaa. Oli ihana päästä takas nukkumaa lämpimää makuupussii. Päätinn sillo, et tän päivän selostuksen loppuun tulee: Nukahin väsyneenä ja onnellisena.

LAUANTAI: Herätys 08:00. Oli kylmä. Hyvin kylmä. Aamupalaksi puuroo ja leipää, juomiseks teetä tai mehuu. Aamupalan jälkee taas ryhmissä rasteille: Tehtiin iltaohjelmaa: toisessa näytelmä ja toisessa kanteleen soittoo. En oo ikinä nähny niin epävireisiä kanteleita!!! Syötiin kanapastaa, jonka jälkee alotettii talkoot. Mie, Emppu ja Katri päädyttii sahaamaa puita. Oltii vuorotellen himosahaajia. JOssain vaiheessa olko sataa, mut haluttiin kastua. Alko kuitenki jossain vaiheessa olla nihkee ja kylmä olo ja oli pakko hakee sadetakki. Aurinko alko paistaa ja sade loppu: UIMAAN! Käveltiin ja sinne oli n.2km. matkaa. Ihan alkumatkasta Ella sano, et miun varjo näyttää ihan pojan varjolta ja Sonja lisäs: Ihan Johnny Deppiltä. "Hei jou, mä oon Johnny Depp ja täs on mun vaimo Vanessa", mie sanoin ja vetäsin Katrin miu vieree. Kaikki oli heti mukana ja päivän päättyessä meillä oli kunnon jengi koossa: Mie: Johnny Depp. Katri: Vanessa Depp-Paradise. Emppu: Jack Depp (miun poika). Eme: Lily Rose Depp (miun tytär) Sonja: Miun manageri Suvi: lastenvahti. Iina: BillAnda (BillKaulitzin vaimo) Ella: Henkivartia tai joku.... en tiiä, ehkä TomAnda......

SUNNUNTAi: yÖLLÄ OLI JÄÄTÄVÄÄ JA LAITOIN KAIKKI MAHOLLISET KÄTEEN SATTUVAT VAATTEET PÄÄLLE! Päivä meni telttojen purkamisessa ja pissikset laulua laulaessa. Syötiin kakkua, jotka oltii ite koristeltu... Ja sitten mäkille ja sieltä kotiiin.

KIITOS: Kaikile ihanille leirillä olleille, jotka teitte tästä leiristä: MAAILMAN PARHAAN KESÄLEIRIN!!!<3<3<3 AIKA LOPPUUU!!!