Voi ei! Miun sormet näyttää siltä, et niissä olis kuolio tai jotai! Oon puhistanu mustikoita ja kohta puoliin mennään äipän kaa ostaa miulle MUSTAT PILLIFARKUT!!!  Voisin tässä vaikka kertoo bändiharkoista ja "pyjamabileistä". Eli:

Oli keskiviikko ja katoin tuttuun tapaan summerin. Oli tarkotus tavata bändin naispuoliset jäsenet puol yks koululla (bändiharkat alko 13:00), mut tuttuuntapaan pääsin lähtemää kolmee minuuttii vaille puol. Poljin hikipäässä ja olin silti auttamattomasti myöhässä- Huusin tytöille jo kaukaa: Miks mie oon AINA myöhässä?!?! Ruvettii sitte juttelemaa yökylästä, joka tapahtuisi meillä samana iltana, mut keskustelu käänty melkein heti. Mie taisin kääntää sanomalla: SE oli kesäkadulla viime perjantaina! Oih, SE on NIIIIN söpö! Sain vastauksiks: Jaaha ja Mut mites ne leffat? Kannustavaa... Leffaksi päätettiin Anna Palaa 2. Jethro, joka on ainut poikajäsen mei bändissä, laahusti paikalle. Äänen perusteella löys meijät, tietenkin. Päätettiin mennä takaovelle oottaa äitii, jolla oli avaimet, koska hää on sen koulun opettaja. Sielt ovesta tuli pari siivoojaa, jotka katto meitä vähän epäilevästi. Luuli varmaa, et myö suunniteltii koulun räjäyttämistä tai jotain. Puhuttii siinä kaikesta kivasta, mm. mein luokkalaisista ja niitten äänistä. Jethroo alko jo tympii ja onneks mein auto  "porhals" ylämäkee mäen päälle. Päästiin sisään ja huomattiin, että siel oli menossa remontti. Onneks se ei ulottunu mein entisee luokkaa. Siellä piti kuitenki laittaa rummut kasaa ja saada PA-pöytä toimimaan. Kaikki onnistu pienen ahertamisen jälkeen. Jaoin nuotit ja istahin lattialle mikki kädessä. Yleensä kai laulajat seisoo, mut mitä välii seisooko vai istuuko, jos kukaan ei nää. Esiintymine on asia eriksee. Ja kenraalit. Soitettiin Maija Vilkkumaan Satumaa tango. Se menee aika matalalta ja sekosin joskus sanoissa, eipä tuo ihmekään, kun katse kiertää vanhaa luokkaa.

KOTIIN

Kello tulee 17:00 ja Emmy on jo ollu meillä 20min. ja joutunu kattoomaa Dragon Ball Z:tä. Tehtiin toisillemme EISOVI meikit. Miulle Metsänhenki tyylinenKumakarvoihi asti sinsistä luomivärii. Elina gootiks ja Emmy........ PISSIKSEKS! Se oli vaan niin paras! Laitoin saunan lämpiimää ja katottii se leffa ja syötii. Leffan jälkee mentii saunaa ja uimaa. Tehtiin TV-sarja: Suomukkaat ja Eväkkäät. Yks muuttu haiks ja kaks muuta merenneidoiks ja kuunvalossa ne muuttu normaaöeiks. Mukana oli romantiikkaa ja golf virta. Nyt tän dorkakoneen aika loppuu!!! MOIKKA!!!