Vihdoinkin! Siis vihdoinkin!!! Meillä toimii netti!!! Hyvä päätös hyvälle päivälle;) Kävin aamulla parturissa. Leikkautin lyhyiks. Vielä lyhyemmiks, ku ennen. Aluks kyllä katoin aika paniikissa, ku kaikki vaaleet (eli blondatut) hiukset tipahteli lattialle. Jäljelle jäi vaan omat, tummuneet "suortuvat". Huomenna sitte luokkalaiset näkee ne, ku meill on keikka. Käytiin myös äitin kaa shoppailemassa. En olis arvannu, et saan nii paljoo kaikkee. Farkut, 2t-paitaa, ritsikat(en ole Juli, uskallan sanoa rintsikat) ja neule. Ihania kaikki tyynni<3 Hetki meni totutella näihi hiuksii, tummat ja lyhyet... Mut kohta väri vaihtuu, ku blondataa nää:) b

Eilisestä, Sisui oli meillä, niinku joka perjatai. Tällä kertaa myö ei kuitekaa pelattu pleikkaa, vaan tehtii jotai paljon, paljon rakentavampaa. Nimittäin kirjotettiin laulun sanat. Hää varmaa lisää ne jossai kohtaa bändiblogii, ja kunhan se on sävelletty ja taltioitu, saatatte myös kuulla sen;) Meni kunteilukii kuntosalilla vähän, miten sen nyt sanois, ei överiks, mut tosi laiskaks. Mut mitäpä tuosta, saatiin sanat valmiiks ja oon ylpee niistä! Sveta on jo konkari, me vasta debytoimme. (Menikö oikei tuo debytoi?)  

Huomenna muuten meen ratsastamaa iskän kaverin tallille, jänskää, saatte sitte kuulla KAAAIIKEENN sen jälkee..... Tuli tässä muuten mielee, et oon pitäny blogia jo kohta vuoden ajan, eikä tänne kyl kauheesti oo lukijoita tullu. Joko tääl on nii tylsää(?) tai sitte ne ei vaan löydä tietänsä tänne... Mitenköhän sitä asiaa vois auttaa? Kunhan vuosi tulee täytee sitä pitää juhlia.... Kakkua, nam! Olin eka miun kaveripiirissä, ja nyt niit on tääl jo 6!!! Mieletöntä, mut saisitte kyl kommailla enemmä, miehän teiät tänne ohjasinki;)

Mitenköhän tuo otsikko liittyy tähän kaikkeen? Miul ei oo mitää hajuu, mut se taitaa olla kuitenkin pitkästä aikaa joku merkityksellinen otsikko. Mitä se sitten merkitsee, sitä en tiiä. Se viestittää, että tassä kerrottais, millanen joku on... Hankalaa, ku en tiiä mitä haluisin kertoo, mut en kuitekaa haluu muuttaa tota otsikkoo;) Taidan olla aika omituine... "Lopeta nyt se kirjottamine! Lopeta nyt heti! Päästä miut nettii! Mitä sie kirjottelet?Mitä? Heiii..Oikeesti, lopeta! Mie meen kertoo äitille, mitä sie teet..." Taitaa olla aikaa lopettaa, velikullalta menee hermot;)