Nyt se sitten on täällä, vuosi 2008. Mitähän siltäkin uskaltaisi odottaa? Mainetta ja mammonaa? Tuskin, vaikka valetussa tinassa oli kyllä hurjasti rahaa (kaikilla perheenjäsenillä) ja miulla oli siinä myös kruunu... Ehkäpä miusta tulee ruotsin prinsessa vihdoinkin...Mutta ne lupaukset, joita en eilen kamalasti miettinyt, mutta tänään päätin:

- Terveellisempi elämäntapa, vähennä karkkia, lisää vettä, salaattia ja liikuntaa. (Jos onnistun palkitsen itteni jotenkin)

-Flekmaattisuus veke, ja aktiivisuus tilalle. (Myö eletään TÄSSÄ maailmassa, Vilma)

-Lue paremmin kokeisiin ja yritä korottaa bilsan numeroo

-Tee köksän läksyt, vaikka olis kiire

-TAHTOO LOMALLE ETELÄÄN!!!

Nii, lomalle etelään, se vaan on kallista ja hankalaa valita sopiva matkakohde: yks haluu patikoimaa, yks shoppaamaa, yks tahtoo nähä nähtävyyksiä... Ja yhellä ei oo mielipidettä... Kunhan vaa sais aurinkoo ja shoppailla ja uida ja syödä... (Krhm, Vilma, ne elämäntavat...)

Tällä viikolla pitäis tulla miu tilaama High School Musical 1. Se on netissä melkei puolet halvempi, joten jihuuu!!! Kumpa se tulis nopeesti. Miul on joku HSM-villitys täll hetkellä päällä, mut eiköhän se siitä, niinku aina. Tää on taas tämmöstä "kunhan vaa kirjotan" kirjotusta, kun ei oo ajatusta mihinkään. Vielä viikko lomaa olis aikaa tehä jota kivaa. Vaikka pitää bändiharkat!  Nyt saa kirjottamine riittää, tahtoo ruokaa!!!!