Mie nyt sitte laittelen tänne näitä laatikoita;) Kannattaa oikeesti kattoo Ylpeys ja Ennakkoluulo<3<3<3 Ihana.... Luin sen Liisan-blogi kirjan ja suosittelen kaikille!

Vattihatti (www.vattihatti.vuodatus.net) jo tossa kertokin, (jos ootte lukenu) että meillä tuli bändissä niinsanottua riitaa ni kerron sen nytte. (Nimet on sitte tietenki muutettu)

Elikkäs myö päätettiin pitää lauantaina bändiharkat, joten kysyin kaikilta käykö aika heille. Sitte viimosena soitin *Ninnille* ja hää sano menevänsä  mummolaan. Kun sitte harkkojen lopuks lähettii pois koululta ni mie sitte näin hänet ja Mein luokan *Oonan* kävelemässä käsikynkkää cittarin vierellä. Kyllä potutti X( Ne ois ollu nimittäi tärkeet harkat.

No se siitä sitten mie laittelen nyt vielä lisää laatikkoja . Ja niiku Liisan blogissa, miullekin saa heittää ?meevejä*? xD Vastailisin ihan mielellää. Mie oon tainnu kerranki kirjottaa ees pikkuse pitemmän ku aikasemmi. Kyllä tää tästä vielä rupee sujumaa;) Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta!

*Meevi on kyssäri tapaan: Kolme parasta elokuvaa, tai ainakin nii mie oon sen käsittänyt. Ja älkää sitte välittäkö kirjotusvihreistä, jos niitä onXXDD