Hellouu, taas! Ajattelin tossa päivällä, et laittasin tänne joitai kirja- ja elokuva-arvosteluja. Tai oikeestaa kertosin millasia ne on. Kaikillaha on varmaa joskus semmone tunne, että ei oo mitää tekemistä. Vai? Niinpä. Laitan tähä nyt leffoi ja kirjoi mitä kandee heti lähtee ettii kirjastosta jos vaa on mahdollista. Ja kavereille tiedoks: osa näistä löytyy miulta kotonta!!!  

Leffat:

Romeo ja Julia: Romantiikka ja draamaa. Jos ette viel oo kattonu tätä klassikkoo(niiku Nenna sano) nii kannattaa kattoo. Älä häiriinny tappelusta alussa, tai oudosta puhetyylistä, siihe tottuu viimeistää puol välissä. Juonipaljastuksia tästrä en anna, koska se pilais ihanan elokuvanautinnon<3Pääosissa Leonardo DiCaprio ja Claire Danes

Piratesit: Ihanaa huumoria! Ihanankatala Jack Sparrow (Johnny Depp) saapuu sekottamaa suunnitelmia ja vie Will Turnerin (Orlando Bloom) ja Elisabeth Swannin (Keira Knihgtley) mukanaa merirosvomaailmaan. Ensimmäisessä osassa Will ja Elisabeth saavat onnellisesti toisensa, mutta 2-osan lopussa rakkaus alkaa rakoilla. Kolmannessa sitte toivottavasti nähää mite näille kyyhkyläisille käypi.

Potterit: Voiko tähä olla sanottavaa? Kaikki ketkä ei oo selvillä pottereista, kipinkapin kirjastoon! Näitä ei voi jättää välii! Lue ekana kirjat!!! J.K Rowling

Kirjat:

Astrid Lingren: Ronja Ryövärintytär: Älkää naurako! Tän jaksaa lukee miljoona kertaa! Mahtava kirjailia!!!

Asta Ikonen Luokan makein lomaromanssi: Laura lähtee railakkaan tätinsä kanssa Riminiin lomalle ja rakastuu Marcoon. Mitä rakkaudelle käy ja keitä ovat mörököllit? Lue!!!

Tuija Lehtinen Liisan blogi: Liisa Virtanen muutta tätiensä luo, kun vanhemmat lähtevät ruotsiin. Hän tapaa outoja ihmisä ja ihastuu. Kehen??? Aikaloppuuu!!! Moikkka!!!