Viulutunti ohi ja huomenna orkka. Sen lisäks, et Sisui ja Sveta on Helsingissä loppuviikon... Minä, ei bändiläisiä, yksin!!! No ei, onha mei luokal muitki kivoi tyyppei. Toivottavasti heille ei tuu kuitekaa varaventtiili-olo;) Onha se hyvä tutustuu erilaisii ihmisii... Mistäköhän miun piti puhuu... Meil on tulos tanssijaiset, eikä miul oo mitää hajuu mitä laitan päälle! Sovitin yhtä ihanaa mekkoo, mut se ei kestäny päällä, rintojen kohdalta. Elämä on epäreiluu.

Mitäs tänne kuuluu? Onko jotain aihetta mistä haluisitte, että kirjotan? Itseasiassa miulla olis pari vähän syvällisempää... http://www.youtube.com/watch?v=c2FV1W0hlIg Laitoin toho välii biisin, jota kuuntelen, niitä varmaan tulee tähän kirjotuksee ainaki pari, jos aika riittää:) Niistä aiheista, toisessa varmaa pohdiskelisin eri käsityksiä taivaasta, elämästä ja kuolemasta...http://www.youtube.com/watch?v=eEzwRbxTdA0 Ihana biisi, tuo äskeinen!! Rakástan<3 Ei kaikki varmaa ymmärrä sen ihanuutta, ku se on vähän klassisempaa. (Ai vähän?) Meri jäljet lyö rantaan,                 kallioon, myös myrskysää tarttuu Maijan muotoon...... Haluisin kattomaa Myrskyluodon Maijan Mikkelin teatterii.. Toivottavasti pääsisin, ku näin sen viimeeks, ku asuin Savonlinnassa, eli alle kouluikäsenä... (Voisko olla?)

http://www.youtube.com/watch?v=cGCy22OWLmM Poppia klassisen tasapainoks;) Ihana biisi ja ihana video... Saiskohan full moonia animena jostain ja kohtuulliseen hintaan..? Treenautus englannin taito, ku siinä on enkunkieline tekstitys;)