Viime viikonloppuna oli partioleiri. En jaksa kirjottaa siitä. Nopeesti: Oli hauskaa, mut välillä tunnelma oli vaihtelevaa, sitä on varmaa liian tottunu omii "perinteisii" kamuihi<3, et on vaikee sopeutuu viikonlopuks kavereihi, joitten kaa ei kuitenkaa hengaa. Mut välil taas oli "tää on parasta partiossa" fiilis. Parhaat herkut: Loimulohi ja suklaabanaanit. JA MAKKARA! Paras leikki: lampunvartia ja "paritetaan havunneulasia", joka päättyi itsemurhaan. Älkääkä nyt partiokamut suuttuko, toi ei nimittäin tarkota, ettenkö tykkäis teistä!! <3Nii ja sitten vielä: poltettii Kuubalaista: laitettii puukepit savuamaa ja puhallettii.

Tänää koulussa: Seisottiin ringissä pihalla ja juteltii. Välillä joku aina liikku sillee, et rinki ei ollu suljettu. (meit oli kolme) Sillon kuulu Elinan käskevä ääni: Saatana, sulkekaa se rinki! Tai jotain vastaavaa, en oikein muista... Tänään päätin jättää teatterin välistä, koska huomenna on ruotsinkokeet(sain sanareista 9 1/2) ja keskiviikkona viuluesitys, joten pitää harjotella!

Ens keskiviikkon sitten lähetää bändin kaa hesaa!!! Ihanaa!!! Junalla!!! SHOPPAILEEN! Hei, vitsit, sielthä voi ostaa joululahjojaki!!! Onko lahjatoiveita? Elina? Emmy? Nenna? Rahani eivät sitten yllä hevosiin tai muihin saman hintaluokan juttuihi!!!