Vihdoin, joululoma, sitä onkin jo odoteltu, ei kiire-aamuja, ei koulua ja kylmää aamusuihkua eikä pika-aamupalaa :) (Ihanniinkuin en olisi vasta lomalla ollut...) Tänään siis oli joulujuhla, joka on varmastikin vuoden toiseksi-odotetuin koulutilaisuus heti kevätjuhlan ja suvivirren jälkeen. (Meinasin kirjottaa: kevätvirren ja suvijuhlan ) Joulu, mitä siihen  lyleensä iitetään? Glögi(nam, joka muuta väittää..) ruoka, suklaa, lahjat, kuusi, punainen, piirakkatalkoot(huomenna on) pukki, punaisesta kartongista leikatut tontturivistöt, myjäiset, joululaulut,  kalenteri (itselläni muumi-suklaakalenteri<3) Ja viikon päästä se onkin jo ohi, jouluaatto, joulupäivä ja tapaninpäivä , sitten taas vuosi aikaa odottaa seuraavaa joulua.

Joulun jälkeen tulee sitten uusivuosi (tai niinkun sanotaan:uusvuos) Tarkotus olis kerrankin ihan kunnolla juhlistaa tätä suurta tapahtumaa, mennä hieman kaupungille pörräämään, mutta saa sitten nähdä mitä siitäkin oikein tulee vai tuleeko mitään. Uudenvuoden lupauksia en ole kyllä kauheasti miettinyt. Kuten aina, voisin luvata liikkuvani enemmän (kuka siihen enää jaksaa uskoa?(minä)  haha) Voisi luvata panostavansa enemmän kouluun, kirjoittamalla enemmän blogiin, siivoamalla useammin... Kaikkea tuollaista tavallista, persoonatonta, tylsää...

Lupaan pitäväni hauskaa ensikesänä :) Ottamalla ilon irti elämästä, sitä seuraavana kesänä sitten jo ehkä on edessä muutto Savonlinnaan johonkin hippikommuuniin :) 

Nyt lomalla yritän kirjotella hieman useemmin (kuka näitä edes lukee, kenelle mie oiken selitän!?) Mutta jatketaan silti, lukijoilla tai ilman ;)

-Vilma