Kello 13:15 Citymarketin irtokarkkihyllyn laatikot ammottavat tyhjillään, maassa on tallattuja ja ei niin tallattuja irtokarkkeja, mitä oikein on tapahtunut ja miksi?

No minäpä kerron, palataan ajassa hieman taaksepäin:

Kello 13:00 Citymarketin irtokarkkihylly täyttyy yläasteikäisistä nuorista, jotka parhaansa mukaan yrittävät kurkotella lempikarkkejaan väkijoukon yli. Ohikulkevat vanhemmat ihmiset pudistelevat päätään sekasorrolle. Yksi syy tähän voi tietysti olla alkava hiihtoloma, mutta useimmat ovat hamstrauspuuhissa luultavimmin seuraavanlaisen kyltin : Irtokarkit 3.90/kg     Ooooo, mikä tarjous :D oman pussini hinnaksi tuli 1.74e ja painoa 0,446kg , monet tosin ostivat tässä alennuspuuskassa pussit täyteen, kuului mm. seuraavanlainen repliikki: "Voi, ei, mie en voi ottaa enempää, tää ei mee enää kiinni!!" Mitä tästä opimme? Nuoret ovat persoja makealle ja vielä pienihintaiselle sellaiselle !!!

Tosiaan, nyt on sitten hiihtoloman aika, ulkona paistaa ihanasti aurinko, pitäis varmaan lenkillekin jaksaa lähteä, kun ei tied millaiset säät tulee... No nyt se meni pilvee ja nyt se paistaa taas, päättäs jo -.-    

Jeap, mutta ei miulla oikeestaan mitään tähdellistä asiaa, kuin että karkit on nam joooooo.... Hyvää hiihtolomaa !!!