Pitkästä aikaa! En oo vissii kirjottanu kunnolla sitten nakkisodan? Ekana haluisin kysyy, että kuka kirjottaa ihan tavallista päiväkirjaa? Mie en oo ikinä oikei osannu, mitä nyt tänne oon kirjotellu kaikenlaista, mutta päiväkirja kyllä on, ja siellä on juttuakin. Nimittäin kirjotan sinne kaikenlaisia tarinoita. Esimerkiks "vaihtoehtoisia" loppuja kaikille tarinoille ja sillee. Varastelen siis käsikirjottajien ja kirjailijoiden ideoita ja käytän niitä.. Ilkeää??? Ei miusta. Niitten kirjottaminen saa hyvälle mielelle, kannattaa kokeilla :) Kohta alkaa kesäloma.... ei siitä sen enempää, siis tuosta kesälomasta, se on vaa "välispiikki". Lähetää maanantaina 01:00 luokkaretkelle!!! Juhuu, jihuu!!! Jännittää vähäsen, pakko myöntää... Miul ei oo sitä punkkirokotusta ja, jos mie saan punkin jossa on se aivokuumetta tuottava tauti.... Apua!

Huomenna parturi (tai kampaaja, miten kukakin sanoo), onneks. Nää on ihan kauheet! Tällaset ylipitkät ja sekaset. Pakko ottaa lyhyeks, tai eihän se mikään pakko oo, mut kannattaa, ku oon niin laiska laittamaan näitä. (JA SE NÄKYY!!!) Elkku tulee mukaa, henkiseks tueks... Siellä, kun tuppaa olemaan pelottavaa!!! Kukaan, EI KUKAAN oo laittanu niitä juttuehotuksii ja miun pää on ihan tyhjä!!!! Apua!!! Jos ette kohta laita, ni miun on pakko turvautuu tuhkimotarinaa, josta saattais jotain löytyäkin!!! Oliko pelottava uhkaus? Nii oli tarkotuskin... Taidan olla jo aika epätoivonen xDxDxD Mutta saankos ihan pikapika jutun laittaa siitä? Ihan vaan täytteeks? Pikakatsaus:

Pandora aikoo mennä Hugona haastattelemaan katalAA Román Fonsecaa, ja Jordi on tosi huolissaan. Mukaan lähtee turvaks poliisipartio, mutta sitähän Fonseca EI tiedä! HAHAHAAA!!! Chiqui ja Orestes eroaa, kait. Tai niin Orestes haluis. Joo, no jätetään tuo tohon, en kiduta teitä! Nyt niitä EHOTUKSII, TAI TUO UHKAUS LAITETAAN TÄYTÄNTÖÖN!!!!