Nii, tietääks kukaa mistäs semmosen kävijälaskurin sais??? Ei myö sitte päästy sieltä kisoista jatkoo, mut ei nuortensarjasta vissii päässy kukaa... Se on mennyttä ja nyt jo uuvet biisit kehissä. Toivottavast mei luokalle tulee jotai uusii (kivoi) tyyppejä. Vähä vaihteluu. Tytöt, jänskättääks yläasteelle meno? Äläkää jännittäkö, eihä myö saada ees örsykastetta ja siel on (toivottavavavasti) vapaampaaaaa.

Tänää siis on torstai, (ihan nii ku ette tietäis) ja miul oli pianotunti. Musiikin ryhmiksillä katottii Japanilaine animaatio: Liikkuva linna... Myö kutoset taiettii olla enite innoissaa siitä xD Nyt mie sitte istun tääl kirjaston koneella ja syön croissantiii. Makso 1,50e...KISKURIT!!! Cittarissa maksaa 80cnt... Noin....

Huomen ois liikassa uintii, mut mie en voi uida (niiku ei neljä muutakaa) ni toivottavast myö ei jouvuta mihikää keittiöö raatamaa. Kauheeta. Siel katsomos ois kiva istuu ja lukee, mut sitä ei taieta kelpuuttaa liikkumiseks=? Sen näkee sitte.Viel 10min. aikaa olla täl koneella. Sitte pitää lähtee pyöräilee kotiii... Tänää tulee idols... jännittää kuka putoo... Eikä ollu TOSIAANKAA oikei, et Miia tippu viimeeks!!! VÄÄRINVÄÄRIN!!!! Haluisko joku kirjottaa Romeon ja Julian uusiks? Sillee et Julia sais estettyy Romeon itsarin ja ne eläis onnelisena loppuunasti. Aamen.