Joo, eli olishan se jo miunkii aika ilmottaa olemassaolostani ja tälleen, ku oon vaa luistanu kirjottamisesta, kun itseasiassa ei oo ollu kirjotettavaa, mutta enköhän mie jotain keksi, vaikka, että miten arki on alkanu ja tämmöstä :) Kolme viikkoo on takana ja liian monta edessä. Mein luokka on niiin, toisaaalt mie inhoon sitä ja toisaalt se on taas kaikist paras. Se on tää murroiän mielenvaihtelu. Mut arkee on värittäny, tai värittäny ja värittäny, ekan kouluviikon jälkee tapahtunu tapaturma, ei kylläkään minulle vaan pikkuveljelle, joka meni ja kaatu pyörällä, tangon toine pää mahasta sisää, kahen tunnin leikkaus, ja neljän tunnin piina, kun ei tienny, että selviiks hää, vai mitä tapahtuu. Tossa se nyt hilluu taas, energiat taas katossa :) Huomenna hällä synttärit, tykkään, ku tulee vieraita, miksköhä?? Varmaa, ku tulee vaihteluu arkee, vaihtelu virkistää!!!

Joo, no taas mie vaan häpötin eikä kukaa varmaa saanu mitää selvää, mutta, ku ei oo mitää hengellistä kirjotettavaa. Vaikka no, mikäs nyt olis hengellistä? Antaisitteko ideoita kiitos!?!?

Mutta, vois puhuu vaikka tulevaisuudesta. Sitähän ei periaatteissa sais suunnitella liikaa, mutta voi kuiteki miettii mitä pitää tehä. Esim. haluun käyä kielikurssilla ja interreilillä, au pairina ja sitte tietenkin luonteelleni uskollisesti haluun auttaa ihmisiä, rakentaa kaivoja afrikassa, vapaaeihtoistyöhön tahtoisin siis lähteä, auttamaan nälänhätää kärsiviä ihmisiä, joilla ei oikeesti oo mitään muuta kun toivoa ja toisensa. Jos voisin viedä sinne vaikka lähteen ja supermarketin, niinkun pienet lapset. Sitten keijupölyä, jonka avulla kaikki on mahdollista. Ei täällä oikein selviä jos ei oo mainetta ja mammonaa. Mie en oikei tajuu merkkivaatteita, ku joillakii ei välttämättä ees oo ku yhet ainoot vaatteet ja kenkiä nollat. Mut jokaisel on tietysti omat arvonsa. Jotkut ostaa kaikki vaatteensa kirpputorilta, meiän pöydästä meni heti kahet hyvät talvikengät, eikä maksanu paljoo, tuli hyvä mieli :)

Nyt oon taas höpöttäny vähän lisää, ja kaikki pitää minuu varmaa vähä höpsähtäneenä :) Mut fakta on, ettei miulle sovi liian kalliit tavarat, nähtiinhä se 70euron päiväpeiton kanssa, palauttaahan se piti, kun se hinta kaihers korvan takana, äitin vanha peitto on paljon kivempi :)

Siinä Emmy siulle sitten kirjotusta , kun uutta kyselit, toivottavasti maistuuu :)

-Vilma-