Ja taas on käyny kuten ennenki: Mie oon hurahtanu elokuviii. Pirates of the caribbean... Molemmat miehet (Johnny Depp ja Orlando Bloom) on vaAN niiiin ihania ja rakastettavia.... MUTTA: Kauheeta, jos Jack ja Elizabeth menee kolmosessa yhtee... Juoni paljastuksissa nimittäi luki et Eliza ei ois varma tunteistaan... Mahtipontista... EIHÄN!!!???? Tell me!!!<3<3<3 Will<3Elizabeth 4ever??? Toivottavavavasti....

No, ja sitte Idols: Ihanaa, et Anna oli pudotusuhan alla ;) (Anna anteeks aikku<3 ja Orli on söde) Nimittäi se ei laulanu hyvi ja sen tyyli.... *yökkäilee* , no, ei saa olla ilkee, mut ei se kyl sopinu hälle yhyyhyhtää.... Bändin kaa kattoo Pirates...3 ja Potter???? Vai on´ks muita suunitelmii?

Ja synttärit pietää sitte vasta hautajaisten jälkee, nyt ei oo aikaa... Nii siis miulta kuoli Iso-mummo vähä aikaa sitte ja hautajaiset on ens viikon lauantaina. Mutta sanokaapas rakkaat vuotislaiset, et onks noloo jos siel ei itke. En nimittäi ite (varmaa) pysty, koska siel on niin paljo ihmisii...En oo oikee hyvä itkee seurassa... (Paitti siun Nenna<3) Sillo ei jotekii vaa tuu ja sitte, ku kuulin, et miun... no joku sukulainen (mumminsiskontyttö) ei ollu mennyy monee päivää kouluu, ni nyt mie oon iha et: APUA!!!

Muutes uusii biisiehrotuksii bändille: Poppoppoppop-musiikkia (Idols finalistit), eih, ei tuu muita mielee... Ehotelkaa työ! Ja kenel päivis on ??? Onks tää nyt sitte MIUN ENNÄTYSPITUUS???

Oon mummolassa tanssitunninjäläkeee. Oli kiva tunti, tehtii esitystanssiiiii... paipai!!!